fredag, januari 18, 2008

vita drömmar

Jag vill ha en ny soffa.
En vit soffa, vill jag ha. En vit Ikea STOCKHOLM 3,5-sits soffa.
När jag säger det fnyser och skrattar T åt mig.
Vit soffa med tre soffsnaskarbarn. Det kanske är en omöjlig ekvation.
Om man vill, fortsättningsvis, ha en vit soffa alltså.
Men, jag vill ha en vit soffa!
Drömmer vidare i min gamla nedsuttna Karlanda.

7 kommentarer:

Kajsa sa...

Det är ju absolut inte samma sak - men det finns ju såna där sofföverdrag i tyg som passar olika sorters soffor. Kanske kan fuska med ett sånt till att börja med och se hur det går.

Hanna sa...

Klorin och Vanish borde väl vara varje vit-soffa-ägares måsten? Jag tror verkligen fortfarande att vita soffor är en bra grej i barnfamiljer!

Anonym sa...

*skratt* Här håller jag faktiskt med T, vit soffa och småbarn går inte ihop, tyvärr. Här ska köpas mörkgrå/svart soffa i lagom fläck-resistent tyg. O många småkuddar som man kan dölja fläckar med. :)

Mitt liv -precis som på film sa...

Vita soffor är snygga, jag håller med! Det blir kanske till att byta överdrag framöver, men om du kan tänka dig det så är det väl inga problem :-). Om du SÅ gärna vill ha en vit soffa tycker jag att du ska skaffa en. Min mamma (som befinner sig på andra sidan) sa alltid till mig. "Om du så gärna vill ha något, köp det! Annars kommer du ångra dig". Tänk på det! :-) Ha en bra dag!

Yogamamma sa...

Vit soffa + barn = perfekt kombination.
Vita tyger går att bleka. Det är perfekt.
Vi har vitt. Det går kalas. Men vi har bara ett barn å andra sidan (o som dessutom inte kladdar så mycket, än). Men ändå.
Go for it!

[attle] sa...

till alla - Tack för alla svar! Det blir ingen ny soffa just nu. Men det kanske blir nytt överdrag från bemz. Det är inte helt fel! :-)

Elena - Just nu sa...

Hallå! En vit soffa är en dröm hemma hos mig också, men min make är lika förnuftig som din T, så det kommer nog att dröjja :-(
Men hoppet lever!
Kram
Elena (från GBG)