måndag, mars 17, 2008

mars


mars -06 - tage i min mage


mars -07 - tage, 5 mån, i vår säng


mars -08 - tage nyklippt i soffan

4 kommentarer:

Hanna sa...

Fan vilken chock jag fick när jag öppnade sidan och såg en tjockismage!!
Ja ba "vafan, har jag helt missat att hon är gravid!?" hahaah!

Kul grej, för övrigt! Jag kan ju inte riktigt göra samma sak.. Eller jo, det kan jag, men magen blir rätt obefintlig på min bild. MEN vi vet, med allra största säkerhet, att Una blev till på Mishas födelsedag i mars ;)

Helen sa...

Hajjade till lite smått när magbilden dök upp:D Härliga årsbilder.

Kajsa sa...

Härlig bildserie! Måste dock säga något som jag tänkt på förrut när jag sett bilder på Tage; att han är så otroligt lik någon jag känt eller träffat eller nåt, men jag kommer inte på vem, men det är nästan som om jag känner honom när jag ser honom, fast det låter ju helknäppt eftersom att han bara är ett litet barn naturligtvis.. Nåja, någon är han väldigt lik i alla fall.. :)

[attle] sa...

hanna eat world - Hahaha! Jag hade inte ens tänkt på feltolkningen. Roligt ju! Jag vet exakt när Tage blev till också, också i anknytning till en födelsedag, kan jag säga. Moahahaha!

hilajn - Som sagt, tänkte inte ens på det. Min mage är lite plattare än den där. Ingen bebis därinne, nejnej. Bara gröt ;-)

kajsa - Vad lustigt! undrar vem han är lik. De flesta påstår mest att han är lik sin äldsta storebror, men jag är inte så bra på att se sånt. I allafall inte när det gäller mina egna ungar ;-)