onsdag, oktober 31, 2007

guldkant

När livet känns lite extra tungt finns det små knep som ändå sätter guldkant på tillvaron.
Ett av de knepen är att köpa sig en stor bit, schyst parmesan att ha hemma. Det piffar till nästan alla maträtter med grovt riven, god parmesan på. Man kan äta bitar av den till vinet. Våra barn älskar det också. Osten, alltså. Man blir helt enkelt lite gladare när man tar fram den stora goda osten, river lite, hyvlar lite, och käkar lite.
Guldkant från Italien.

4 kommentarer:

Yogamamma sa...

helt rätt, man ska sätta guldkant på tillvaron. Ofta.

[attle] sa...

Sant, så sant! :-)

Anonym sa...

nämen? den där parmesan-guldkanten är ju något jag med brukar köra med. =) Piffar ju t.o.m upp en helt vanlig sallad.

Kul att snubbla in i din blogg, förresten.

Hälsn,
AnnaSv

[attle] sa...

annasv - en parmesansyster - Välkommen! Ska kolla in din blogg också sen.