onsdag, januari 02, 2008

ang tv-serier

Jag tycks fastna för helt andra serier än mina vänner.
Alla kollar på 24, alla kollar på Prison Break, alla kollar på Heroes och alla kollar på Desperate Housewives tex.
Jag fastnar för Six feet under (en gång i tiden), Nip Tuck, Greys Anatomy och nu Dexter.
Jag vet inte vad det säger om mig och mina vänner.
Vi är nog helt enkelt bara olika.

7 kommentarer:

Kaos-Anna sa...

Du är sååååååspeciell ;-)

Lost kollade vi ju på, kommer du i håg?

[attle] sa...

Precis.
Lost har för långt mellan säsongerna. Dessutom verkar de ha tappat handlingen och gör en never ending story-serie. Gillas inte.

Hanna sa...

Jag älskar dig! Dexter ligger och väntar på mig, men jag var totalt besatt av Six Feet Under (grät under sista avsnittet, mest för att det faktiskt var slut!) och Greys Anatomy är en jäkla höjdare det med!
Men jag, som du, har aldrig fattat vinken med dom andra serierna du nämner, utöver Desperate Housewives, som jag faktiskt också följer..

Anonym sa...

Jag håller helt o hållet med dig! Bortsett från Desperate Houswives då som jag också följer.. Dags att byta vänner kanske, haha...

Kajsa sa...

Håller med dig. Även om jag varken fastnat för Greys eller ens sett Dexter, faktiskt. Min nya favvo, men som går på en omöjlig tid och jag kommer aldrig ihåg på vilken dag (och nu är den nog dessutom slut) är Studio 60 on the Sunset Strip. Jobbigt namn, dock.

Jossahanna sa...

Hehumm, jag är ju så olaglig att jag laddar ner serierna jag vill se... Dels så jag slipper hålla reda på dagar och tider, men mest för att jag en normal arbetsdag kommer hem vid halv tio, och då oftast har missat alla serier som ligger på sändningstiden 21.00. Men har kollat på alla Heroes, och tycker att den är okej, men däremot Dexter! Slukade den! Och nu har jag börjat med Desperate Housewives, och är helt fast.. Studio 60 on the Sunset Strip är dock en liten pärla, önskar det hade gjorts mer säsonger:(

Godiva sa...

Dexter är helt lovely!

Men det är tur att vi tycker olika så att det görs många olika serier... så att det finns chans att plötsligt fastna för nåt man inte alls hade tänkt sig; -)