lördag, juli 26, 2008

Hemma

Hemma på vår gata i stan.
Det känns bra.
Semestern i stugan i de östgötska skogarna har varit fantastisk!
Det har regnat, spöregnat, ösregnat, blixtrat och åskat så stugan darrade, solen har skinit, skinit och skinit, barnen har badat varje dag. Come rain or come shine. Gäddan smet med kroken, mörtarna gillade makaroner, bromsarna bet av bara helvete (och jag är tydligen allergisk mot dem) och räven hälsade på hos oss en morgon. Barnen har lekt på gräsmattan tills det var läggdags, vi har spelat Uno i stort sett varje dag, bocchia, badminton och bastat bastu. Sveriges kanske största Brandkårsmuseum stod kvar och var sig likt, vi har tittat på glasblåsning, vi har outlettat i Vingåker, vi har handdiskat i 2 veckor. Bland mycket annat.
Vi har haft trevliga besökare, grillat ofta, ätit gott och mycket, och druckit en massa gott vin och champagne om kvällarna.
Det har varit en, som sagt, fantastisk semester!

5 kommentarer:

Hanna sa...

välkomna hem! det låter som en supersemester (minus bromsarna då, som är lite av min största skräck tillsammans med myror)

Anonym sa...

Välkomna hem! Det låter som en jättehärlig semester!

Kram,
AnnaSv

Kajsa sa...

Åh, härligt med en sån semester! Att handdiska är för övrigt en av de saker som jag också förknippar mycket med när vi är i vår lilla kolonistuga. Tusan vad mycket tid det tar när man är van att inte handdiska! Halva tiden går åt att förbereda och sen efterbereda alla måltider och fikor.

[attle] sa...

cupcakes - Tack! Myror vill en inget illa. Bromsar däremot är bara av ondo. Jag skulle faktiskt vilja utrota dem. Så mycket avskyr jag dem :-)

Kajsa - Handdiska ja, det tar ju evigheters, evigheter när man har besökare dessutom :-)

Tjockalocka sa...

Härligt!!!